Croaziera in Caraibe - Miami & Honduras & Mexico - Vas Royal Caribbean Allure of the Sea descarca pdf

Miami, Statele Unite Ale Americii

Itinerariu:

Ziua 1. Bucuresti – Miami

Check-in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti Otopeni cu destinatia Miami. Transfer si cazare la hotel in Miami.

Ziua 2. Miami*

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau, optional, tur de oras cu grupul in Miami*. Turul include vizitarea celor mai populare atractii turistice: Miami Beach, SoBe, faimoasa zona de plaja a orasului, cartierul artistic Wynwood Walls si centrul orasului, cunoscut sub numele de Downtown Miami. Dupa-amiaza, transfer in port pentru imbarcare pe vasul  ALLURE OF THE SEAS – ROYAL CARIBBEAN cu destinatia Cozumel, Mexic. Cazare pe nava de croaziera.

Ziua 3. Pe mare

Timp liber la dispozitie pentru activitati la bordul vasului. Continuarea calatoriei spre Cozumel, Mexic.  

Ziua 4. Cozumel, Mexic

Sosire in Cozumel, una dintre cele mai mari insule ale Mexicului, renumita pentru plajele cu nisip fin alb si lagunele de culoare turcoaz. Situata lânga coasta de est a Peninsulei Yucatan, Cozumel este considerata una dintre cele mai importante destinatii de scufundari din emisfera vestica. Timp liber la dispozitie sau, optional, excursie la ruinele maiase din Tulum, cel mai bine pastrat oras maias din Mexic*. Situl arheologic este impresionant atât datorita ruinelor, cât si a panoramei pe care o ofera asupra Marii Caraibilor, fiind situat pe stânci de 12 m inaltime. Dupa-amiaza, imbarcare pe nava de croaziera si plecare spre  Roatan, Honduras.

Ziua 5. Roatan, Honduras 

Sosire in Roatan, o insula paradisiaca, situata in apropiere de coasta de nord a Hondurasului. Timp liber pentru plimbari individuale sau, optional, tur al insulei si vizitarea principalelor atractii turistice*.  Dupa-amiaza, imbarcare pe nava de croaziera si plecare spre Costa Maya, Mexic.

Ziua 6. Costa Maya, Mexic

Sosire in Costa Maya. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la ruinele maiase Chacchoben, sitúate in sudul statului Quintana Roo, din Península Yucatan*. Construite in anul 700 i.e.n., acestea reprezinta cel mai vizitat sit arheologic de pe Costa Maya, fiind situate in mijlocul junglei. Se viziteaza templul sacru si piramidele. Dupa-amiaza intoarcere la vas.

Ziua 7. Pe mare

Timp liber la dispozitie pentru activitati la bordul navei de croaziere. Continuarea calatoriei spre Bahamas.

Ziua 8. Perfect Day in CocoCay, Bahamas  

Sosire pe renumita Insula CocoCay din Bahamas, insula privata destinata exclusiv pasagerilor companiei Royal Caribbean. Timp liber la dispozitie pentru relaxare pe aceasta insula tropicala impresionanta, inconjurata de ape turcoaz si animata de parcurile de distractii si restaurantele tematice. Dupa-amiaza, imbarcare pe nava de croaziera si plecare spre Miami. Cazare la bord.

Ziua 9. Miami – Bucuresti  

Mic dejun. Debarcare si timp liber la dispozitie pentru a explora pe cont propriu orasul sau, optional excursie la Parcul National Everglades, cea mai mare rezervatie naturala subtropicala din SUA, inclusa in Patrimoniul UNESCO*. Vizita la o ferma de aligatori. Dupa-amiaza, transfer la aeroportul din Miami pentru check-in si imbarcare pe zborul cu destinatia Bucuresti Otopeni.

Servicii Neincluse:

Excursiile optionale

Asigurarile medicale si storno 

Taxa de viza

Taxa de statiune

Taxa de serviciu la bordul navei  - 150 euro/ persoana (aproximativ), se achita la imbarcare

Bacsisul pentru ghizi locali si soferi: 8 EURO/PERS/ZI 

 

Servicii Optionale:

Tur de oras in Miami

Excursie la Everglades

Excursie la ruinele maiase Chacchoben

Tur de Insula Roatan

Excursie la ruinele maiase din Tulum

NOTA: Este permisa calatoria femeilor cu sarcina pana la maxim 24 saptamani in baza unui certificat medical care sa ateste faptul ca sarcina nu implica risc si persoana este apta pentru calatorie.

Modificarile de nume din rezervare sunt permise cu pana la 30 zile inainte de plecare, cu cost suplimentar, SI NUMAI APROBATE DE VASUL DE CROAZIERA!

Calatoria se efectueaza cu pasaport NORMAL valabil minim 6 luni de la data intoarcerii. Nu se accepta pasaport temporarServicii incluse:
 • Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Miami - Bucuresti
 • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana
 • Taxe de aeroport
 • Transfer aeroport - hotel - port
 • Transfer port - aeroport
 • Cazare 7 nopti in cabina dubla pe nava de croaziera de 4* Allure of the sea- Royal Caribbean, pensiune completa (fara bauturi)
 • Cazare 1 noapte in hotel de 4* cu mic dejun in Miami
 • Asistenta turistica in limba romana


Alte servicii:
 • Excursie optionala Tur de oras Miami 79 euro /persoana - 79.00 EUR
 • Taxa de oras (se achita la receptie) in Miami
 • Taxa de viza
 • Taxa de serviciu la bodul vasului: 150 euro/persoana (se achita obligatoriu la imbarcare )
 • Bacsis ghid si sofer local aprox 8 USD pers/zi (se achita local)

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Croaziera in Caraibe - Miami & Honduras & Mexico - Vas Royal Caribbean Allure of the Sea, Miami, Statele Unite